Contactinformatie

Telefoon:0591-769023

Hoofdpagina

Waar te koop

Onderwijs

Ben je scholier, student, docent, of medewerker bij een educatieve instelling, koop dan bij een van de onderstaande partners

Slim.nl

Slim.nl is dé webwinkel voor het voortgezet en middelbaar (beroeps)onderwijs! Bij Slim.nl bestel je eenvoudig en met hoge korting legale software, laptops, tijdschriften, boeken en allerlei computeraccessoires. Slim.nl is er voor iedereen die leert aan een VO-instelling of (V)MBO/ROC. Ook ouders, docenten en medewerkers kunnen software voor thuisgebruik bij ons bestellen.

Naar de website van Slim.nl

SURFspot.nl

SURFspot.nl is dé ICT-webwinkel waar studenten en medewerkers van universiteiten en hogescholen officiele software en andere ICT-producten tegen zeer lage prijzen kunnen aanschaffen.

Naar de website van SURFspot

schoolspot.nl

Schoolspot.nl is dé ICT-webwinkel waar medewerkers van basisscholen en (ouders van) basisschoolleerlingen officiele software en andere ICT-producten tegen zeer lage prijzen kunnen aanschaffen.

Naar de website van schoolspot

SURFmarket

Licentieorganisatie voor (hoger) onderwijs en wetenschappelijk onderzoek. Universiteiten, Hogescholen, Academische Ziekenhuizen, Grote Technologische Instituten en Onderzoekinstellingen.

Naar de website van SURFmarket

SLB diensten

Organisatie voor de BVE sector en het voortgezet onderwijs. Regionale opleidingscentra, instellingen voor middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie, voortgezet onderwijs en voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs en organisaties werkzaam voor deze instellingen.

Naar de website van SLB diensten

APS IT-diensten

Organisatie voor Primair onderwijs. Instellingen voor basisonderwijs en instellingen voor speciaal onderwijs en organisaties werkzaam voor deze instellingen.

Naar de website van APS IT-diensten